section-7f76010
Portretfoto Xander van Tellingen

Unieke uitvaartzorg

Xander van Tellingen

De liefde voor dit vak is me bijna met de paplepel ingoten. Onze familienaam Van Tellingen is al meer dan 80 jaar een begrip in Zeist, als het gaat om uitvaartverzorging. Op de Jufferstraat 1 in Zeist is het allemaal begonnen. Mijn overgrootvader had een kistenmakerij en dat is later overgegaan in de verzorging van uitvaarten.

Als kind liep ik hier in de Jufferstraat rond en ik ruik de geur van het hout en de lak nog. Maar vooral herinner ik me de zorg, de toewijding, het respect en het echte meeleven met de nabestaanden die bij ons langskwamen. Alles ging erom een zo passend, mooi en waardevol afscheid te verzorgen. Die passie om dit allemaal op die manier te doen heb ik daar beleefd en meegekregen.

Het is voor mij dan ook een voorrecht om vanuit deze historische en vertrouwde locatie families te kunnen ontvangen en bij te staan in een vaak moeilijke periode.

Ik heb het pand aan de Jufferstraat, waar mijn familie al die jaren vanuit gewerkt heeft, in gebruik genomen en daar een modern uitvaartcentrum met een warme, huiselijke sfeer van gemaakt. Wij realiseren hier regelmatig een mooi en passend afscheid voor nabestaanden.

Met hartelijke groet,

Handtekening

Xander

Contact opnemen
section-b1c61c9
https://www.jufferstraat.nl/wp-content/uploads/2022/11/kistenmaker4-scaled-370x500.jpg
https://www.jufferstraat.nl/wp-content/uploads/2022/11/kistenmaker3-scaled-370x500.jpg
https://www.jufferstraat.nl/wp-content/uploads/2022/11/kistenmaker2-scaled-370x500.jpg
section-394271f

Familie­onderneming

Xander van Tellingen heeft altijd met zijn familie ondernomen. Zijn vader Bert van Tellingen heeft hem geïnspireerd om uitvaart­ondernemer te worden. Een inmiddels generatieslange familietraditie. Zij werken nu vaak samen. Zeist Uitvaartzorg is het bedrijf van Bert.

Zeist Uitvaartzorg
//www.jufferstraat.nl/wp-content/uploads/2022/11/dragers.png