Zeist

Zeister Bosrust

Gemeentelijke begraafplaats en crematorium Zeister Bosrust ligt aan de Woudenbergseweg, in de bossen net buiten de bebouwde kom van Zeist. Het is een parkbos met graven, twee urnentuinen, een verstrooiingsveld en een crematorium. Een prachtige, rustige, sfeervolle plek.

Wilt u uw dierbare cremeren bij Zeister Bosrust? Of u bent zich aan het oriënteren op de mogelijkheden? Crematorium Zeister Bosrust biedt ruime mogelijkheden voor crematie. Het gebouw is voorzien van alle moderne faciliteiten, waarmee u het afscheid, de uitvaart en de crematie naar uw eigen wens kunt vormgeven. Het crematorium beschikt over een elektrische oven.

Uitvaartdienst in de aula

De aula van Zeister Bosrust is een lichte ruimte, die wordt gebruikt voor de uitvaartplechtigheid. Een grote raampartij zorgt voor een prachtig uitzicht op de groene parkachtige omgeving. De zaal heeft – nu in coronatijd – een beperkt aantal zitplaatsen.

De aula is voorzien van moderne, audiovisuele techniek. Hiermee kunnen beelden worden getoond tijdens het afscheid, zoals filmpjes en/of foto’s, en muziek worden afgespeeld. Ook is het mogelijk om de plechtigheid thuis live te volgen en kunnen wij voor u een opname maken van de uitvaart. De zaal heeft een goedgekeurde ringleiding voor slechthorenden.

Wilt u graag live muziek tijdens de uitvaart? Dat kan. Er is een orgel. Ook biedt de aula genoeg ruimte bijvoorbeeld om een piano neer te zetten of voor een trio strijkmuzikanten.

Intiem afscheid

In de familiekamer kunt u met uw familie en vrienden bijeenkomen. Er is daar natuurlijk ook plek om de overledene op te baren. Zo kunt u in een kleine groep afscheid nemen. De familiekamer biedt ruimte aan maximaal 20 personen.

Wilt u de crematie bijwonen? Dat kan. De crematieruimte biedt plek voor maximaal 8 personen.

Samenkomst na de uitvaart

In het ‘Grand Café’ kunt u na de uitvaart uw gasten ontmoeten. Voor de catering werkt Zeister Bosrust samen met een vaste cateraar. Zij verzorgen en serveren de hapjes en drankjes van uw keuze. Al uw wensen zijn bespreekbaar en er zijn mogelijkheden voor ieders budget.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Xander van Tellingen. Hij begeleidt u graag. Bel met 030 - 695 30 83 of vul het onderstaande formulier in en hij neemt zo snel mogelijk contact met u op.